Am avut probleme la instalatia electrica de tipul: fluctuatii de tensiune de aprox 1,5 ani.Am ars peste 50 de becuri,si un televizor. Am mai chemat electricieni,fara nici un rezultat.As fi platit oricat doar sa se rezolve.Un prieten mi-a recomandat firma .Fara nici o speranta i-am contactat. Domnii de la ConfortElectric au rezolvat-o rapid la pretul unui singur bec. Era de la stalpul din drum. Asa da Treaba.   Va multumesc.

Marius Florea -Voluntari.

”Din cauza unui scurtcircuit la tabloul electric invechit,am ramas fara curent electric noaptea tarziu la orele 24.04 min.Am sunat la Confort Electric interventii,au ajuns repede,iar problema s-a rezolvat in 25 de min.Treaba a fost facuta bine,pretul foarte mic comparativ cu alte firme.      Ii recomand fara nici un dubiu.”

Andreea Stoenescu -Baneasa

Am avut nevoie de verificarea unei prize de pamant,am apelat la Confort Electric,verificarea s-a facut conform normativelor,pretul a fost mic.Mi-am dat seama ca sunt o firma cu experienta,inginerul mi-a explicat pe intelesul meu ce anume inseamna o priza de pamant.Am ramas profund impresionat,m-am convins de aptitudinile lor si am facut toata partea de electrice cu ei(imobil de locuinte S+P+4E). Treaba a iesit excelent.     Multumesc Confort Electric

Roman Marian-Peroni 23